Teknoloji

Oppo Reno 5 serisi için yeni bir üye yolda

oppo reno 5 5g

Oppo Reno 5 serisinin üç üyesi bu ay içinde gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonun küresel ölçekte satılacak dördüncü versiyonu da bir süre öne internete sızmıştı. Görünen o ki, bu gruba Reno 5 Lite 5G adını taşıyan beşinci bir seçenek daha eklenecek.

Reno 5 Lite’ın işareti, Çin’in 3C sertifika kurulunun belgelerinde görüldü. PELM00 model numarasıyla belgelerde görülen cihazda 30W VOOC hızlı şarj desteğinin bulunacağı belirtiliyor. VC56HACH seri numaralı adaptörün varlığı, VOCC 4.0 teknolojisinin tercih edileceğini gösteriyor.

Reno 5 Lite’ın diğer özellikleri şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity serisi işlemcilerinden birinin bulunması bekleniyor. 5G desteği, ultra geniş açılı kamera, derinlik sensörü ve özel makro kamera gibi bileşenlerin de telefonda yer alması öngörülüyor. Bu özelliklerin orta segment cihazların ortak noktası olduğunu belirtmekte fayda var.

Oppo Reno 5 Lite hakkındaki detayların önümüzdeki günlerde artması sürpriz olmayacaktır. Telefonun 2021’in başlarında resmiyet kazanma ihtimali yüksek görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER