Teknoloji

Oppo Reno 5 Pro Plus resmi belgelerde görüldü

oppo reno 5 pro plus 5g

Oppo Reno 5 Pro Plus 5G, önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Orta segment ile amiral gemileri arasında konumlanacak olan telefonun Snapdragon 865 işlemci taşıyacağı daha önce sızıntılarda görülmüştü. Akıllı telefonun arkasında dört kameranın bulunacağı iddiasıysa Oppo’nun geçtiğimiz hafta yaptığı paylaşımla doğrulanmıştı.

Reno 5 Pro Plus 5G, resmi duyurusuna kısa bir süre kala TENAA’nın belgelerinde boy gösterdi. PDRM00 model numarasını taşıyan telefon, sızıntıların gösterdiği pek çok özelliğe sahip gibi görünüyor.

Snapdragon 865 işlemcinin varlığı doğrudan belirtilmese de, işlemci hızının 2.8 GHz olması Snapdragon 865’in varlığını kanıtlıyor. Zira sadece Snapdragon 865’te bu hızda çalışan bir çekirdek bulunuyor. RAM seçenekleri 8 ve 12 GB, dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. Bu da dört farklı yapılandırma seçeneğinin önünü açıyor.

Akıllı telefonda 16, 50, 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklü kameraların olduğu görülüyor. 50 megapiksel kameranın ana kamera olduğunu tahmin etmek çok zor değil. Telefonun 6.55 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü ekranında ise 32 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

Oppo Reno 5 Pro Plus 5G, 2200 mAh kapasiteli iki pil hücresi taşıyor. Bu da toplam pil kapasitesinin 4400 mAh olduğu anlamına geliyor. Telefona dair diğer detayları öğrenmek için önümüzdeki haftayı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER