Teknoloji

Oppo Reno 5 Pro Plus’ın kamera sisteminin detayları belli oldu

oppo reno 5 pro plus 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 5 serisi bir süre önce resmiyet kazanırken, Reno 5 Pro Plus için sadece küçük bir paylaşım yapılmıştı. Akıllı telefonun 24 Aralık’ta resmiyet kazanacağı biliniyor. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşılırken Oppo’nun Weibo sayfasında duyuru için bazı yeni detaylar paylaşıldı.

Reno 5 Pro Plus’ta ana kamera görevini Sony’nin 50 megapiksel çözünürlüklü yeni IMX766 sensörü üstlenecek. İlk defa bir telefonda kullanılacak olan IMX766 hakkındaki tüm detaylar şu an için bilinmiyor. 50 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 16 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 13 megapiksel telefoto kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü eşlik edecek.

TENAA’nın veri tabanına sunulan belgelere göre, telefonda 6.55 inç büyüklüğünde kavisli bir AMOLED ekran bulunuyor. Full HD+ çözünürlüklü bu ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Snapdragon 865 işlemciye ise 8 veya 12 GB RAM ile 128 veya 256 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor.

oppo reno 5 pro plusOppo Reno 5 Pro Plus kutusundan Android 11 ve ColorOS 11 ile çıkacak. 4500 mAh kapasiteli pil ise 65W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Telefon, Reno markasının parlak şekilde göründüğü dokulu bir arka panelle kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER