Teknoloji

Oppo Reno 4 serisine yeni bir üye daha katılıyor

oppo reno 4 f

Yakında Türkiye’de de kullanıcılarla buluşacak olan Oppo Reno 4 serisine yeni bir üye daha katılıyor. Oppo’nun Endonezya ofisi tarafından yapılan paylaşımlar, Reno 4 F adını taşıyan yeni telefonun 12 Ekim’de tanıtılacağını gösteriyor.

Paylaşılan videolar, telefonun bazı önemli özelliklerini de gözler önüne seriyor. Öncelikle telefonun 7.48 mm. kalınlığındaki kasasıyla serinin diğer üyelerinden ince olması dikkat çekiyor. Mevcut Reno 4 serisi telefonların kalınlıkları 7.6 ila 7.7 mm. arasında değişiyor.

Reno 4 F’de Super AMOLED ekran ve dörtlü arka kamera sisteminin bulunacağı da şimdiden biliniyor. Yapay zekâ renkli portre modu da tanıtım videolarında öne çıkarılan özellikler arasında yer alıyor. Paylaşımlardan biri, bu özelliğin nasıl çalıştığını anlatıyor.

Oppo Endonezya’nın YouTube kanalında telefonla ilgili başka videolar da mevcut. Ancak bu videolar cihaza dair pek fazla somut bilgi vermiyor.

Videolara bakıldığında Oppo Reno 4 F’in şık bir cihaz izlenimi verdiği söylenebilir. Reno 4 ve Reno 4 Pro’dan farklı olarak arka kameraların kare şeklinde sıralanması, göze çarpan ilk noktalardan biri oluyor. Teknik bakımdan arada fark olup olmadığını görmek içinse 12 Ekim’i beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER