Teknoloji

Oppo Reno 4 SE resmi belgelerde görüldü

oppo reno 4 se
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Kısa süre önce F17 serisini hatırlatan Oppo markalı bir telefon, Çin’in telekomünikasyon onay kurulu TENAA’nın belgelerinde boy gösterdi. Kamera sisteminde dördüncü boşluğu LED flaşın aldığı bu telefonun Oppo Reno 4 SE adıyla resmiyet kazanacağı söyleniyor.

Weibo’daki paylaşıma göre, Reno 4 SE’nin kalbinde Dimensity 800 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Akıllı telefonun 6.43 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranının yenileme hızının 90Hz olacağı ve ekranın üzerindeki delikte 32 megapiksel çözünürlüklü kameranın bulunacağı söyleniyor.

Arkadaki üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX586 sensörün üstlenmesi bekleniyor. Aynı zamanda makro kamera işlevi de gören 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün de sistemi tamamlayacağı belirtiliyor. Telefona enerjisini veren 4300 mAh kapasiteli pilin ise 65W hızlı şarj desteğine sahip olacağı ifade edildi.

İddialara göre, Oppo Reno 4 SE 7.85 mm. kalınlığında ve 169 gram ağırlığında bir kasaya sahip. Telefonun Çin’de 2599 yuan (2843 TL) karşılığında satılması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER