Teknoloji

Oppo Reno 4 SE’nin piyasaya çıkış tarihi açıklandı

oppo reno 4 se

Oppo Reno 4 SE hakkındaki ilk bilgiler bir süre önce ortaya çıkmıştı. İlk bakışta F17 Pro modeline bir hayli benzeyen akıllı telefonun arkasına biraz daha dikkatli bakıldığında dört yerine üç arka kameranın bulunduğu fark ediliyor. Kamera sistemindeki dördüncü yuvarlağın LED flaş olması, iki telefonu birbirinden ayırmayı kolaylaştırıyor.

Reno 4 SE hakkındaki ilk haberlerin gelmesinden kısa bir süre sonra, Oppo’dan da telefonun çıkışı için beklenen açıklama geldi. Çinli üretici, Reno 4 SE’nin 21 Eylül itibarıyla piyasaya sürüleceğini duyurdu. Akıllı telefon hem Oppo’nun hem de telefonu satacak olan operatör ve mağazaların internet sitelerinde görülmeye başladı.

65W hızlı şarj özelliğinin bulunduğu telefonun OLED ekranının sol üst köşesinde yuvarlak bir kamera deliği yer alıyor. Güç butonu sağ kenara yerleştirilirken, ses kontrol tuşları da sol kenarda bulunuyor. Telefonun alt kenarında ise 3.5 mm. kulaklık jakı, USB-C girişi ve hoparlör ızgarası mevcut.

oppo reno 4 se

Telefonun 4300 mAh kapasiteli pili, 2150 mAh kapasiteli iki hücrenin birleşiminden oluşuyor. Böylelikle 65W şarj hızına ulaşmak mümkün hâle geliyor.

China Telecom’un internet sitesinde de Oppo Reno 4 SE’nin yapılandırma seçenekleri  görülüyor. Telefonda MediaTek Dimensity 720 5G işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB.

Oppo Reno 4 SE hakkında şimdilik tek bilinmeyen olarak fiyat kalmış gibi görünüyor. China Telecom’un sitesinde 2999 yuan (3312 TL) şeklinde bir fiyat bulunsa da, bunun “yer tutucu” olarak koyulmuş olabileceği belirtiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER