Teknoloji

Oppo Reno 4 Pro’nun resmi fotoğrafları ortaya çıktı

oppo reno 4 pro

Oppo Reno 4 serisi, 5 Haziran’da düzenlenecek tanıtım etkinliğiyle resmen gözler önüne çıkacak. Ancak ikiliye dair pek çok detay şimdiden biliniyor. Seriyle ilgili sızıntılara son olarak Çinli e-ticaret sitesi JD.com’da paylaşılan resmi Oppo Reno 4 Pro fotoğrafları eklendi. Söz konusu fotoğraflarda telefonun Kristal Kırmızı ve Mavi renkleri tüm detaylarıyla görülüyor.

Sitedeki ürün sayfası, 6.55 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı ve 90Hz yenileme hızını doğruluyor. Ekranın sol üst köşesindeki tek kamera deliğinde 32 megapiksel çözünürlüklü sensör bulunuyor.

Arka tarafa geçildiğinde ise kullanıcıları üçlü kamera sistemi karşılıyor. Burada 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameraya 13 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açılı sensörler eşlik ediyor.

JD.com’daki bilgilere göre, Oppo Reno 4 Pro için 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ile 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı şeklinde yapılandırma seçenekleri sunulacak. Akıllı telefonun kutusundan Android 10 ve ColorOS 7 kullanıcı arayüzüyle çıkması da kesin gibi görünüyor.

oppo reno 4 pro

Oppo’nun resmi Weibo hesabından yapılan paylaşımda ise Reno 4 serisinde 65W SuperVOOC 2.0 hızlı şarj desteğinin bulunacağı doğrulandı. Şirketin verdiği bilgiye göre, sadece 5 dakikalık bir şarj işlemi telefonu 4 saat boyunca kullanmayı mümkün kılacak. Tam şarj ise sadece 30 dakika sürecek.

İLGİLİ HABERLER