Teknoloji

Oppo Reno 3 serisi için ipucu vermeye devam ediyor

oppo reno 3 pro 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 3 serisi yakında gözler önüne çıkacak olsa da, ortada hâlâ somut bir duyuru tarihi bulunmuyor. Ancak Oppo; seriye dair detayları, hem de görseller eşliğinde, paylaşmayı da sürdürüyor.

Seride Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G isimlerini taşıyan iki cihazın bulunacağı biliniyor. Özellikle Reno 3 Pro 5G hakkındaki dikkat çekici pek çok detay, daha önce Oppo’nun başkan yardımcısı Brian Shen tarafından sosyal medya aracılığıyla duyurulmuştu.

Oppo’dan yapılan yeni paylaşımlar, Reno 3 serisine dair yeni detayları da görmeyi mümkün kılıyor. Söz konusu fotoğraflarda göze ilk olarak dörtlü arka kamera sistemi çarpıyor. Her iki akıllı telefonun arkasında da sol üst köşeye dikey olarak yerleştirilmiş dört kamera bulunuyor.

Ön tarafa geçildiğinde ise Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G önemli bir ayrışma yaşıyor. Reno 3 Pro 5G’de ön kamera, telefonun sol üst köşesindeki delikte bulunuyor. Reno 3’ün ön kamerası ise ekranının üstündeki su damlası şeklindeki çentikte yer alıyor.

Oppo Reno 3 Pro 5G Snapdragon 765G ile gelecek

Reno 3 Pro 5G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemci bulunuyor. Oppo, telefonun 7.7 mm. kalınlığında ve 171 gram ağırlığında olacağını da daha önce açıklamıştı. Standart Reno 3’ün özellikleri konusunda ise ortada somut bir bilgi bulunmuyor.

Oppo’nun internet sitesinde, şirketin yakında büyük bir çekiliş düzenleyeceği bilgisi yer alıyor. Şirketin ana vatanı Çin’de gerçekleştirilecek gibi görünen bu çekiliş için başvuruların 26 Aralık’a kadar süreceği belirtiliyor. Bu süreçte Reno 3 serisiyle ilgili daha fazla detayın paylaşılması veya resmi duyurunun yapılması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER