Teknoloji

Oppo Reno 3 Pro çift ön kamerayla dünyaya açılıyor

oppo reno 3 pro

Oppo Reno 3 Pro, geçtiğimiz yılın sonlarında gözler önüne çıkmıştı. İlk etapta Çin’de satışa sunulan akıllı telefon, sonunda uluslararası pazara da açılıyor. Reno 3 Pro, Çin dışına çıkarken 5G desteğinden mahrum kalıyor. Ancak bu eksikliği AMOLED ekrana yerleştirilen iki ön kamera telafi ediyor.

Reno 3 Pro, kısa süre önce tanıtılan MediaTek Helio P95 işlemciye sahip ilk telefon olma unvanı taşıyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanıyor. MicroSD kart ile dahili depolama alanını genişletmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun 6.5 inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 20:9 görüntü oranına sahip. Full HD+ çözünürlük sunan bu ekran, parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Telefonun üstündeki kamera deliğinde ise biri 44, diğeri de 2 megapiksel çözünürlüklü iki sensör yer alıyor. Reno 3 Pro’nun arka panel tasarımı, 5G destekli modele benziyor.

Bu telefonda ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 13 megapiksel çözünürlüklü 2x telefoto kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksellik monokrom sensör sistemi tamamlıyor.

Oppo Reno 3 Pro hızlı şarj teknolojisiyle gelecek

Hızlı şarj teknolojisi, Oppo’nun güçlü olduğu taraflar arasında bulunuyor. Şirketin en yeni şarj teknolojisi Reno 3 Pro’da da mevcut. 4025 mAh kapasiteli pil, VOOC Flash Charge 4.0 teknolojisiyle 30W şarj desteği sunuyor. Telefon kutusundan Android 10 işletim sistemi ve ColorOS 7 ile çıkıyor.

Reno 3 Pro, Hindistan’da siyah, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle 6 Mart itibarıyla raflardaki yerini alacak. Akıllı telefonun 8 GB RAM ve 128 GB dahil depolama alanına sahip versiyonu için 29990 rupi (2564 TL) ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER