Teknoloji

Oppo Reno 3 Pro’dan yeni haberler var

oppo reno 3 pro

Oppo, Reno 3 serisini 26 Aralık’ta gözler önüne çıkaracak. Serinin üyeleriyle ilgili resmi bilgileri tanıtım öncesinde paylaşmakta sıkıntı görmeyen Çinli üretici, şimdi de Oppo Reno 3 Pro modelinin bellek konfigürasyonu ve renk seçeneklerini açıkladı.

Reno 3 Pro için de, tıpkı diğer modellerde olduğu gibi, kullanıcılara dört farklı renk seçeneği sunulacak. Snapdragon 765G işlemciye eşlik edecek bellek ve dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcıların önünde farklı opsiyonlar olacak. Bunlardan birinde 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı, diğerinde ise 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının bulunacağı açıklandı.

Oppo’nun sitesinde 12 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı seçeneğinden bahsedilmiyor. Ancak bu seçenek için de Çin’in e-ticaret sitesi JD.com’da ön sipariş dönemi başlamış durumda.

Reno 3 Pro için sunulan renk seçenekleri de Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G ile aynı. Kullanıcılar Ay Işığı Siyahı, Sisli Beyaz, Gece Gök Mavisi ve Gün Doğumu şeklinde adlandırılan renklerden birini seçebilecek.

Oppo’nun paylaştığı, canlı Reno 3 Pro fotoğrafları ise akıllı telefonun boyutları ve tasarımı konusunda biraz daha somut fikir edinmeyi sağlıyor. Oldukça ince bir kasaya sahip olan akıllı telefonda güç butonu sağda kalırken, ses kontrol tuşlarının sola yerleştirildiği görülüyor. Arka kamera sisteminin biraz çıkıntı yaptığı da göze çarpan noktalardan biri oluyor.

Oppo Reno 3 Pro kamera delikli ekranla gelecek

Yeni fotoğraflar, Oppo Reno 3 Pro’da ön kameranın ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirildiğini gösteriyor. AMOLED olduğu düşünülen ekran panelinin parmak izi tarayıcısına ev sahipliği yaptığı belirtiliyor. Kenarlara doğru kavislenen ekran görenleri şaşırtmazken, Color OS 7 kullanıcı arayüzü de fotoğraflarda görülüyor.

Reno 3 Pro hakkındaki tüm detayları görmek için bir hafta daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER