Teknoloji

Oppo Reno 3 Pro 5G yakında dünyaya açılabilir

oppo reno 3 pro 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 3 Pro‘nun uluslararası versiyonu mart ayının başlarında duyurulmuştu. Uluslararası Reno 3 Pro’da Çin’de satılan versiyondan farklı olarak 5G desteği bulunmuyordu. Ancak bu durum yakında değişecek gibi görünüyor. 5G destekli Oppo Reno 3 Pro, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) onayını aldı. Bu da akıllı telefonun dünyaya açılmaya hazır olduğu anlamına geliyor.

Oppo Reno 3 Pro 5G’nin standart versiyondan bazı noktalarda belirgin biçimde ayrıldığını belirtmekte fayda var. Reno 3 Pro 5G’de 6.5 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekran 90Hz yenileme hızına sahip.

Qualcomm Snapdragon 765G işlemci taşıyan telefonun ana kamerasının çözünürlüğü 48 megapiksele iniyor. Ancak ana kamera optik görüntü sabitleme özelliğiyle güçleniyor. 3.5 mm. kulaklık jakının bulunmadığı Reno 3 Pro 5G’de microSD kart desteği de yeni bir bellek/depolama alanı konfigürasyonu ile takas ediliyor.

Geekbench’in veri tabanında telefonun sadece 5G versiyonuna özgü olan 12 GB RAM seçeneği görülüyor. Telefonun internete sızan kısaltılmış kullanıcı kılavuzunda da aynı özellikleri görmek mümkün.

Oppo Reno 3 Pro 5G için henüz uluslararası bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Şirketin olası kafa karışıklıklarını engellemek adına telefonu Oppo Find X2 Neo adıyla piyasaya sürebileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu iddiaların hangilerinin doğru olduğunu görmek içinse bir süre beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER