Teknoloji

Oppo Reno 3 Pro 5G’nin pil kapasitesi belli oldu

oppo reno 3 pro 5g

Oppo Reno 3 ve Reno 3 Pro 5G aralık ayı içinde resmen gözler önüne çıkacak. Ancak Çinli üretici, Reno 3 Pro 5G’nin dikkat çekici yönlerini şimdiden kamuoyuyla paylaşma konusunda oldukça istekli görünüyor.

Bu görevi, Oppo’nun başkan yardımcısı Brian Shen üstlenmiş durumda. Reno 3 Pro 5G’nin ilk görselini paylaşan Shen, yine kendi Twitter hesabı üzerinden yeni akıllı telefonun pil kapasitesini açıkladı. Shen’in paylaşımına göre, Reno 3 Pro 5G 4025 mAh kapasiteli bir pille kullanıcılarının karşısına çıkacak.

Reno 3 Pro 5G’nin kasasının sadece 7.7 mm. kalınlığında olacağı daha önce açıklanmıştı. Bu kadar ince bir kasada 4025 mAh gibi görece büyük bir pilin sunulmasının etkileyici olduğu söylenebilir. Bu yıl içinde kullanıcıların karşısına çıkan 4000 mAh kapasiteli pile sahip Reno 2 ve Reno Ace modellerinin kasa kalınlıkları sırasıyla 9.5 ve 8.7 mm. idi.

Oppo Reno 3 Pro 5G için hazırlanan taslak ortaya çıktı

Reno 3 Pro 5G’de çift mod 5G desteğinin bulunacağı da kesin bilgiler arasında yer alıyor. Telefona dair diğer detayların da zaman içinde açıklanması bekleniyor. Ancak Hollanda merkezli LetsGoDigital sitesi, şimdiden telefonun ön yüzünün tamamını gösteren bir taslak hazırladı.

oppo reno 3 pro 5gOppo’dan yapılan ilk paylaşım, telefonun ekranının tamamını göstermiyor. Dolayısıyla bazı dokunuşların sızıntılar ve beklentiler üzerinden yapıldığını belirtmek gerekiyor. Bu dokunuşlar arasında öne çıkan ise sol üst köşedeki yuvarlak ön kamera deliği oluyor. Reno 3 Pro 5G’nin gerçekte bu taslak tasarımla ne kadar örtüşeceğini görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER