Teknoloji

Oppo’dan yeni telefonu için ilk resmi işaret geldi

oppo reno 3 pro 5g
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Akıllı telefon pazarının 2019’daki en üretken şirketlerinden biri olan Oppo, yeni akıllı telefonu için ilk resmi işareti verdi. Oppo Reno 3 Pro 5G adını taşıyacak yeni telefonun bir kısmını görmeyi sağlayan görsel, şirketin başkan yardımcısı ve küresel pazarlama başkanı Brian Shen tarafından Twitter’da paylaşıldı.

Reno 3 Pro 5G, Oppo’nun ince telefon üretme geleneğinin bir parçası olacak gibi görünüyor. Telefonun lenssiz kalınlığının sadece 7.7 mm. olacağını belirten Shen, bir noktaya vurgu yapmayı da ihmal etmedi. Oppo yöneticisi, yeni cihazın “kendi fiyat segmenti içinde dünyanın en ince çift 5G modu destekli telefonu” olacağını dile getirdi.

Çift 5G modunun varlığı, telefonun gerçek ve bağımsız 5G şebekelerini destekleyebileceği anlamına geliyor. Hem önü hem de arkası kavisli camla kaplı olan telefonun üst ve yan ekran çerçevelerinin yok denecek kadar ince olması göze çarpıyor.

Oppo Reno 3 Pro 5G için resmi tanıtım ne zaman?

Bu kadar ince bir cihazın açılır (pop-up) kamera taşıması pek mümkün görünmüyor. Paylaşılan görselin görülür kısmında bir kameraya rastlanmasa da, görünmeyen sol üst köşede yuvarlak bir kamera deliğinin bulunma ihtimali de hiç az değil. Oppo’nun Reno 3’te kamera delikli bir ekran tercih ettiğine dair bir sızıntı da kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

Reno 3 Pro 5G için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Akıllı telefonun hangi ülkelerde ve hangi fiyattan satılacağı da belirsizliğini koruyor. Ancak resmi işaretin gelmesi, beklenen duyurunun çok uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER