Manşetler

Video: Oppo Reno 3 Kutusundan Çıkıyor

oppo reno 3 kutu açılımı

oppo reno 3 satın alOppo Reno 3
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Oppo Reno 3 serisinin orta segment üyesi Reno 3, 3999 TL’lik fiyat etiketiyle bugün satışa sunuldu. Elimize de bir adet kuzey ışıkları renginde Reno 3 ulaştı. Bu videoda Android telefonu kutusundan çıkarıyoruz. Oppo Reno 3 kutu içeriği ve diğer önemli detaylar videoda yer alıyor.

Reno 3 kutusu Reno 3 Pro’nunkiyle aynı. Reno 2 serisindeki kutu tasarımı biraz daha iddialı gibiydi. Oppo şimdi biraz daha mütevazı ve geleneksel bir kutu tasarımını tercih etmiş. Aynı durum cihazların tasarımları için de geçerli. Önceki Reno serisi telefonlarında daha farklı ekran ve arka yüz tasarımları tercih ediliyordu. Reno 3’te ise Oppo’nun genel tasarım eğilimlerine uymayı tercih ettiğini görüyoruz.

Reno 3’ün kutusunun kapağını kaldırdığımızda bizi öncelikle bir zarf karşılıyor. Bu zarfın içinde SIM kart çıkarma iğnesi, hızlı başlangıç kılavuzu, garanti belgesi ve şeffaf silikon kılıf var. Daha sonra da Reno 3’ü geriyor. Koruyucu naylon kılıfta telefonun başlıca özellikleri sıralanıyor. Bu arada ekran koruyucu film de en baştan yapıştırılmış. Böylelikle Reno 3 satın alanların ek masrafa girişmesi gerekmeyecektir.

Kutudan çıkanlara bakmaya devam edelim. VOOC Flash Charge 3.0 destekli şarj adaptörü, bir ucu A tipi ve bir ucu C tipi USB kablosu kutudan çıkanlar arasında. USB kablosunun uçlarında yeşil rengin kullanılması kablonun, eğer varsa başka kablolarla karışmasını engelleyecektir. Reno 3’te 3.5mm kulaklık jakı mevcut. Kutudan da 3.5mm uçlu bir kulaklık çıkıyor. Daha önce Reno serisi telefonlarda gördüğümüz tarzda bir kulaklık geliyor.

Reno 3’ün kurulumu kısa sürede tamamlanıyor. Kurulum sırasında eski telefonunuzdaki verileri yeni telefona kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Ayrıca yüz tanıma ve parmak izi ekleme gibi işlemleri de hızlıca yapabilirsiniz. Reno 3’te de Reno 3 Pro‘da olduğu gibi ekran içi parmak izi okuyucusu bulunuyor. Kurulumun sonuna gelirken karşınıza çıkan ekrandan uygulama ikonlarının stilini de ayarlama imkanınız bulunuyor.

Her şey tamamlandığında karşınıza Reno 3’ün ColorOS 7 kullanıcı arayüzü çıkıyor. Çeşitli Google uygulamaları yüklü olarak gelirken Netflix, Opera, Facebook, Office Suite gibi bazı uygulamaların da yüklü geldiğini görüyoruz. Smart Assistant adı verilen panel ana ekranın en solunda mevcut durumda. Buradaki seçenekler yine fazla değil, ancak hava durumu, atılan adım sayısı gibi işe yarayan araçları burada görebilirsiniz.

Oppo Reno 3’ün arkasında da dört tane kamera bulunuyor. 48 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın yanında 13 megapiksel telefoto lens, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel siyah beyaz kamera bulunuyor. Ön kamerası ise 44 megapiksel ile şimdiye kadar bir akıllı telefonda gördüğümüz en yüksek çözünürlük değerini barındırıyor. Kamera arayüzü kullanışlı, çekim modları açık şekilde görülüyor. Ayrıca 48 megapiksel çözünürlük seçeneğine ulaşmak da kolay.

Çok yakında detaylı bir Oppo Reno 3 incelemesi Teknoblog’da olacak. Eğer sorularınız varsa, onları aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşabilirsiniz.

oppo reno 3 satın alOppo Reno 3
GittiGidiyor’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER