Teknoloji

Oppo Reno 2’nin tasarımı ve teknik özellikleri tanıtım öncesinde ortaya çıktı

oppo reno 2

Oppo Reno 2, yarın resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefon, resmi duyuru öncesinde Çinli çevrimiçi alışveriş sitesi JD.com‘da görüldü. JD.com’daki ürün sayfası, Oppo Reno 2’nin hem tasarımını hem de özelliklerini gözler önüne seriyor.

Fotoğraflar, Reno 2’nin en az üç farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacağını gösteriyor. Buna ek olarak, telefonun tasarımı da nisan ayında tanıtılan Reno 10x Zoom Edition’a da oldukça benziyor. Reno 2’nin arkasında Reno 10x Zoom Edition’dan farklı olarak dört kamera bulunuyor. Reno 2’de periskop modülünün bulunmayacağını da belirtmekte fayda var.

Reno 2’de 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor. DCI-P3 renk gamını destekleyen bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 500 nit. Ürün sayfasında ekran çözünürlüğü hakkında bilgi verilmiyor. Ancak daha önce TENAA’ya sunulan belgelerde ekranın FHD+ çözünürlüğe sahip oluğu görülmüştü.

Oppo Reno 2 Snapdragon 730G ile gelecek

Reno 2’de 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Telefonun arkasındaki dörtlü kamera sistemi ise 48 megapiksel ana kamera, 13 megapiksel telefoto lens, 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşuyor.

Oppo Reno 2’de Qualcomm Snapdragon 730G işlemci bulunuyor. Telefonda Ultra Karanlık Modu, 5x hibrit zoom ve 20x dijital zoom gibi kamera özelliklerinin bulunacağı da daha önce açıklanmıştı. Oppo Reno 2’ye dair tüm detayları duymak için yarına kadar sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER