Teknoloji

Oppo Reno 2’nin 5G versiyonu ufukta göründü

oppo reno 2 5g

Oppo Reno 2, geçtiğimiz hafta 2 F ve 2 Z ile birlikte gözler önüne çıkmıştı. Ancak Çinli üreticinin hamleleri sadece bu telefonlarla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Oppo Reno 2’nin 5G uyumlu versiyonu, Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın veri tabanında görüldü.

Oppo daha önce orijinal Reno’nun da 5G uyumlu versiyonunu hazırlamıştı. Şirket bu modelde 10x zum özelliğinin yanına Qualcomm’un X50 5G modemini eklemişti. Oppo, Reno 2’nin 5G versiyonu için de aynı formülü uyguluyor gibi görünüyor.

Reno 2 5G’nin arkasında da dört lensli bir kamera modülünün bulunacağı görülüyor. Ancak fotoğraflar, bu sistemde Reno 2’nin diğer üyelerinden farklı bir unsurun varlığını gösteriyor. Yukarıdan aşağıya doğru gidildiğinde üçüncü lens, diğerlerinden farklı olarak kare bir tasarıma sahip. Bu da Oppo’nun periskop bir lens kullandığını gösteriyor.

TENAA’nın veri tabanında teknik özellikler, şu an için, detaylı biçimde verilmiyor. Dolayısıyla periskop lensin odak mesafesinde bir değişikliğin olup olmadığı şimdilik bilinmiyor. Dördüncü kameranın görevi de açık şekilde belirtilmiyor. Ancak, Reno 2 serisinin diğer üyelerine bakıldığında bunun derinlik sensörü olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Oppo Reno 2 5G’nin ekranı standart versiyondan daha büyük olacak

Oppo Reno 2 5G, akıllı telefonun standart versiyonuna göre daha büyük bir ekrana sahip olacak. Ekran büyüklüğünün 6.6 inç olacağı belirtiliyor. Oppo, Reno 10x Zoom’da da aynı boyutu tercih etmişti. Telefonun pil kapasitesinin ise 3930 mAh olduğu söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER