Teknoloji

Oppo Reno 12 serisinin işlemci ve kamera özellikleri için yeni iddia

oppo reno 11 Oppo reno 12

Oppo Reno 11 serisinin duyurulmasının üstünden çok zaman geçmese de, Reno 12 serisi hakkındaki söylentiler de bir süredir etrafta dolaşıyor. Bu söylentilere yenileri eklenmeye devam ediyor. En güncel sızıntı, Oppo Reno 12 serisiyle ilgili bazı önemli detayları gözler önüne seriyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın Weibo’da yaptığı paylaşıma göre, Reno 12 serisinde Qualcomm Snapdragon 8 serisinin amiral gemisi altı işlemcileri kullanılacak. Snapdragon 8 serisinde hâlihazırda zirvede Snapdragon 8 Gen 3 bulunuyor. Dolayısıyla Reno 12 serisinde Snapdragon 8 Gen 2’nin tercih edilmesi muhtemel görünüyor.

Digital Chat Station, Reno 12 serisinde geliştirilmiş bir periskop kameranın tercih edileceği bilgisini de paylaştı. Oppo’nun daha önce Reno ailesinde güçlü telefoto kameralara yer verdiğini düşününce bu bilgi daha dikkat çekici hâle geliyor. Özellikle yakınlaştırma konusunda Reno 12 serisinin daha iyi bir deneyim sağlaması bekleniyor.

Oppo Reno 12 serisi ne zaman tanıtılacak?

Oppo Reno 12 serisinin ne zaman resmiyet kazanacağı hâlâ belirsizliğini koruyor. Ancak şirketin geçmiş yıllardaki tanıtım takvimine bakınca Reno 12 serisinin önümüzdeki mayıs ayı civarında tanıtılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER