Teknoloji

Oppo R5s Avrupa’da ön siparişe çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

oppo-r5s-250815

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, orta sınıf için hazırladığı cihazlara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen R5’in bir üst modelindeki Oppo R5s, resmen duyuruldu. Yeni telefon, selefinin etkileyici tasarımını ve minimal seviyedeki inceliğini muhafaza ediyor. Akıllı telefonun RAM’i ise 2 GB’den 3 GB’ye çıkıyor. Oppo R5s, şu an için sadece Avrupa’da ön siparişe çıkmış durumda.

5.2 inç AMOLED Full HD ekran barındıran Oppo R5s, Android 4.4 üstüne kurulu olan ColorOS 2.0 ile birlikte geliyor. Sadece 4.85 mm. kalınlığındaki cihaz, 1.5 GHz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 615 işlemciye sahip.

Oppo R5s’te 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Cihazın ince kasası nedeniyle microSD kart ile dahili depolama alanını genişletme gibi bir imkan bulunmuyor. Oppo R5s’in Sony tarafından üretilen f/2.0 diyafram aralıklı 13 megapiksel arka kamerasına LED flaş eşlik ediyor. Cihazın önünde ise aynı diyafram aralığına sahip 5 megapiksel kamera bulunuyor.

Hızlı şarj teknolojisi sunan 2000 mAh kapasiteli pil, microUSB v2.0 girişi, 4G LTE, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantıları Oppo R5s’in diğer özellikleri arasında yer alıyor. Oppo R5s’e sahip olmak için 199 avro ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER