Teknoloji

Oppo R13 akıllara iPhone X’u getiriyor

oppo r13Oppo akıllı telefon dünyasının yükselen değerleri arasında yer alıyor. Ancak şirket Çin dışında özellikle Batı pazarlarında pek tanınmıyor. Bugüne kadar genellikle yenilikçi olarak nitelenebilecek tasarımları tercih eden şirket, yeni telefonunda rotayı daha tanıdık bir tasarıma çevirecek gibi görünüyor. Oppo R13 sızıntısı, iPhone X’a benzeyen bir telefonun yolda olduğunu gösteriyor.

İnternete sızan fotoğraflar, R13’ün görsel açıdan iPhone X’a fazlasıyla benzediğini gözler önüne seriyor. iPhone X’un çok konuşulan çentiğinin yanı sıra, sanal ana ekran çubuğu da R13’e uyarlanan tasarım unsurları arasında bulunuyor.

Sızan fotoğraflar, iPhone X ile olan benzerliklerin arka panele de yansıdığını gösteriyor. Çift lensli arka kamera kurulumunun konumu ve yerleşimi de, iPhone X’unki ile neredeyse aynı görünüyor.

İkinci bir sızıntı ise Oppo’ya ait bir ekran patentini gözler önüne çıkarıyor. Bu patentte de üzerinde çentik olan bir ekran paneli görülüyor. Söz konusu patentteki ekran, sızan fotoğraflardaki ekranla hemen hemen aynı gibi görünüyor.

Oppo R13 ne zaman satışa sunulacak?

Oppo R13 ile ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşsa da, cihazın ne zaman satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER