Teknoloji

Oppo’nun yeni akıllı telefonuna ait görüntüler ortaya çıktı

oppo r1Oppo’nun yeni amiral gemisi telefonunu 10 Haziranda tanıtması bekleniyor. Ancak internete sızan bilgiler, telefonu bir sürpriz olmaktan çıkarmış gibi görünüyor. Android Pure sitesin Oppo R11 adını taşıyan yeni telefonun basın fotoğrafını yayınlarken, RayArena da telefonu çalışır vaziyette kısa bir videoyu paylaştı.

R11’in altın, roze altın, gümüş ve siyah olmak üzere dört farklı renk seçeneğine sahip olması bekleniyor. Daha önce internete sızan bilgiler, akıllı telefonun diğer bileşenleri hakkında da fikir sahibi olma fırsatı sağlamıştı.

Akıllı telefonda 1080p çözünürlüklü 5.5 inç ekranın bulunacağı söyleniyor. Qualcomm Snapdragon 660 işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. 20 megapiksel çözünürlüklü çift kamera sistemi, 3000 mAh kapasiteli pil ve parmak izi tarayıcısı da telefonun diğer muhtemel bileşenleri arasında sayılıyor.

Oppo R11 Plus da 10 Haziranda tanıtılabilir

Akıllı telefona R11 Plus adını taşıyan daha büyük ekranlı bir modelin de eşlik etmesi bekleniyor. Bu modelin pilinin de standart R11’den büyük olması öngörülüyor. Önümüzdeki hafta gerçekleştirilmesi beklenen tanıtımla birlikte hem R11 hem de R11 Plus ile ilgili tüm bilgiler gün yüzüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER