Teknoloji

Oppo Pad tabletin tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

oppo pad

Oppo, 24 Şubat’ta gerçekleştireceği etkinlikte Find X5 serisini tanıtacak. Ancak bu etkinlikte sahnenin bir konuğu daha olacak. Oppo Pad tabletin de 24 Şubat’ta gözler önüne çıkması bekleniyor. Geri sayımda sona yaklaşılırken, sızan bir afiş sayesinde Oppo’nun ilk tabletini görmek mümkün oldu.

Afişte tabletin gri ve mor versiyonları yer alıyor. Her iki seçenekte de çift tonun kullanılması dikkat çekiyor. Buna ek olarak, tabletin adının ilginç bir şekilde yazılması da görselde göze çarpıyor. Panelin sol üst köşesindeki tek arka kamera da afişte görülüyor.

Oppo Pad’in ekranını saran çerçevenin simetrik olduğu da görselde fark ediliyor. Buna ek olarak, Oppo Pencil kalemi de afişte görmek mümkün. USB-C girişi, Dolby Atmos destekli dört hoparlör ve üst kenara yerleştirilmiş güç butonu da tablette bulunması beklenen özellikleri arasında yer alıyor. Şirketin paylaşımı, tabletin Oppo markalı telefonlarla ortak kullanıma yönelik özelliklere sahip olacağını gösteriyor.

oppo padÜnlü duyumcu Digital Chat Station ise Oppo Pad’le ilgili başka bilgiler paylaştı. Buna göre, tablet 10.95 inç büyüklüğünde 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü LCD ekranla gelecek. Ekranın yenileme hızı 120 Hz olacak.

Oppo Pad, Qualcomm Snapdragon 870 işlemciyle gelecek. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 8360 mAh kapasiteli pili verecek. 8 megapiksel ön ve 13 megapiksel arka kamera da tabletin özellikleri arasında sayılıyor. Tanıtım öncesinde Oppo Pad’e dair yeni bilgilerin ortaya çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER