Teknoloji

Oppo Pad Neo ile tablet seçeneklerine bir yenisini daha ekledi

oppo pad neo

Bundan birkaç ay önce OnePlus Pad Go, Hindistan’da gözler önüne çıkmıştı. Aynı tablet bir ay sonra Çin’de Oppo Pad Air 2 adıyla piyasaya çıkmıştı. Bu tablet şimdi de Oppo Pad Neo adıyla Malezya’da kullanıcılarla buluşuyor. Pad Air’in şirketin Tayvan’daki internet sitesinde de görüldüğünü belirtmekte fayda var.

Pad Neo için Wi-Fi ve LTE olmak üzere iki farklı versiyon sunuluyor. İki versiyonda da 128 GB depolama alanı sunulurken; Wi-Fi versiyonda 6 GB, LTE versiyonda ise 8 GB RAM mevcut. Tabletlerin fiyat etiketinde sırasıyla 1200 Malezya ringgiti (7665 TL) ve 1400 Malezya ringgiti (8942 TL) ödemek gerekiyor. Bu noktada OnePlus Pad Go’nun Malezya’da piyasaya çıkmadığını belirtmekte fayda var.

Pad Neo’da 10.35 inç büyüklüğünde LCD ekran bulunuyor. Bu ekran 2408 x 1720 piksel çözünürlük sunuyor. Yenileme hızı 90 Hz olan bu ekranın dokunuş örnekleme hızı ise 180 Hz. NTSC renk gamının yüzde 96’sını kapsayan bu ekran, 10-bit renk desteği de sunuyor. Dört hoparlörün çevrelediği tabletin hem önünde hem de arkasında 8 megapiksel çözünürlüklü ekran bulunuyor.

oppo pad neo

Oppo Pad Neo Helio G99 işlemciyle geliyor

Oppo Pad Neo’nun kalbinde MediaTek’in Helio G99 işlemcisi bulunuyor. Tablete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 33W SuperVOCC şarj destekli 8000 mAh kapasiteli pil veriyor. Şarj kutusu ve kablosuyla gelen tablet kutusundan ColorOS 13.2 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor.

oppo pad neo
İLGİLİ HABERLER