Oppo Pad tablet yakında MediaTek’in Dimensity 9200 işlemcisiyle yenilenecek gibi görünüyor. Bu tabletin 2800 x 2000 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Söz konusu iddiaları ünlü duyumcu Digital Chat Station gündeme getirdi.
Oppo’nun mevcut tabletinde Qualcomm Snadpragon 870 işlemci bulunuyor. Tabletin 11 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranı 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip. Ekranın yenileme hızı ise 120 Hz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Oppo Reno 17 kamera tarafında Find X serisine yaklaşabilir

OPPO Bubble Türkiye’de satışa çıktı, Reno16 alanlara 4.999 TL

Galaxy Tab S12+ ve S12 Ultra fiyatları tanıtımdan önce ortaya çıktı

Küçük gövdede büyük pil! Oppo Reno 16 Pro İncelemesi

Apple’ın Çin sloganını çeviren Google katlanabilir iPhone mesajı çıkardı
Tablette dört adet hoparlör bulunuyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 33W şarj desteğine sahip 8360 mAh pil veriyor. Qualcomm Snapdragon 870 işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri 8 GB’a kadar uzanıyor. Depolama alanı içinse 128 ve 256 GB olmak üzere iki seçenek sunuluyor.
Yeni Oppo Pad tablette başka ne gibi yenilikler bulunacak?
Yeni Oppo Pad tablette MediaTek Dimensity 9200 işlemci dışında ne gibi yeniliklerin bulunacağı henüz bilinmiyor. Ancak Çinli üreticinin mevcut çıtasını aşağıya çekmeyeceği rahatlıkla söylenebilir.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






