Manşetler

Oppo Mirror 5 elmas görünümlü cam arka yüzeyiyle etkiliyor

oppo-mirror-5-200715-1

Oppo yeni akıllı telefonuyla tüketicilerin karşısına çıktı ve bu telefonun dikkat çeken özelliklerinin başında arka yüzeyi geliyor.

Mirror 5 olarak adlandırılan bu 5 inç ekranlı Oppo akıllı telefonunda elmaz benzeri aynalı yüzeyle kaplanmış bir arak yüz bulunuyor. Bu yüz her biri ayrı ayrı kesilmiş ve farklı yansıtma özellikleri olan cam parçalarının birleştirilmesiyle oluşturulmuş. Oppo arka cam yüzey için ultraviyole kabartma tekniğini kullandığını, böylelikle çekici bir görünüm oluşturduğunu söylüyor. Cam yüzeyin beyaz veya mavi renk seçenekleri bulunuyor.

Bu yüzeyin altında bimetalik çerçeve ve çapraz düğümler kullanılmış, böylelikle sağlamlık ve güç sağlanmış. Şirket çift SIM kart destekli bu cihazın sadece hızlı değil, aynı zamanda sağlam olduğunun da altını çiziyor.

Oppo Mirror 5’in diğer özellikleri arasında Android 5.1 tabanlı ve Oppo’nun özelleştirilmiş kullanıcı arayüzüne sahip ColorOS 2.1, 1.2 GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB dahili hafıza bulunuyor.

128 GB’ye kadar destekli microSD kartları kullanma imkanı sunan Oppo Mirror 5’te Çinli üretici fotoğraf yeteneklerine de odaklanmayı ihmal etmemiş. Önde 5 megapiksel, arkada da 8 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Burst, time-lapse, GIF yapım gibi araçlar ve daha fazlası Kamera uygulamasının özellikleri arasında bulunuyor.

Oppo Mirror 5’in 15 ülkede pazara çıkması bekleniyor. Bu ülkeler Güneydoğu Asya, Güney Asya, Meksika, Orta Doğu-Kuzey Afrika bölgesinden ülkeleri de kapsıyor.

Oppo, Mirror 5’in fiyatını ve piyasaya ne zaman sunulacağını henüz netleştirmedi. Bu bilgilerin her bir ülke için zamanla netleşmesini bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER