Teknoloji

Oppo K9s’in tanıtım tarihi için resmi açıklama geldi

oppo k9s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo K9 5G geçtiğimiz mayıs ayında tanıtılmış, telefonun Pro versiyonu ise geçtiğimiz ay gözler önüne çıkmıştı. Seriye Oppo K9s adını taşıyan yeni bir modelin daha ekleneceği de bir süre önce açıklanmıştı. K9s’in tanıtım tarihi de belli oldu.

K9s 20 Ekim’de gözler önüne çıkacak. Şirket tarafından Weibo’da paylaşılan afiş, akıllı telefonun tasarımını da doğruluyor. K9 Pro’yu hatırlatan arka panelde üçlü kamera sistemi bulunuyor. Burada ana kamera görevini 64 megapiksel sensör üstleniyor.

Oppo’dan K9s’in özellikleri konusunda bir açıklama gelmiş değil. Ancak Çinli e-ticaret sitesi JD.com sayesinde telefonun özellikleri şimdiden biliniyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 778G işlemci bulunuyor. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı ise 128 GB. 120 Hz ekran, X eksenli lineer motor, 4D titreşim ve üç renk seçeneği telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

oppo k9sDedikodulara göre, Oppo K9s 6.59 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü LCD ekran bulunuyor. 30W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil, kenara entegre parmak izi tarayıcısı, 16 megapiksel ön kamera, 64 megapiksel ana kamera ile 8 ve 2 megapiksel tamamlayıcı kameralar da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. 3.5 mm. kulaklık jakı bulunan telefon, tartıda 199 gram çekiyor.

İLGİLİ HABERLER