Teknoloji

Oppo K7 5G sızıntısı teknik özellikleri gösteriyor

Oppo Reno Ace beraberinde Oppo K5'i de getirecek

Oppo, 5G destekli telefon portföyünü genişletme konusunda oldukça kararlı görünüyor. Şirketin 5G uyumlu olacağı söylenen yeni telefonlarına dair sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Son sızıntıda Oppo K7 5G modelini gözler önüne seriliyor.

Söz konusu sızıntı, telefonun teknik özelliklerine de ışık tutuyor. Burada göze ilk olarak akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 765G işlemci taşıyacak olması çarpıyor. 5G desteği bu işlemci sayesinde mümkün oluyor.

Oppo K5‘in takipçisi olacağı belirtilen akıllı telefon, 6.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekranla geliyor. Bu ekran Full HD+ çözünürlüğe sahip. Ana kamera görevini 48 megapiksel sensörün üstleneceği belirtilirken, 4025 mAh kapasiteli pilin de 30W hızlı şarj desteğine sahip olacağı söyleniyor.

Oppo K5’te 64 megapiksel çözünürlüklü bir sensör bulunuyor. Dolayısıyla ilk bakışta kamera konusunda geriye doğru bir adım atıldığı düşünülebilir. Ancak Oppo’nun daha iyi işlemci gücüne sahip daha yeni bir kamera sensörüne geçiş yapma ihtimalini de göz ardı etmemek gerekiyor.

Sızıntıya göre, Oppo K7 5G dörtlü bir arka kamera sistemiyle gelecek. Parmak izi tarayıcısından sızıntıda bahsedilmese de, ekranın altına yerleştirilmiş biçimde kullanıcıların karşısına çıkması muhtemel görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER