Teknoloji

Oppo K3’ün önemli detayları tanıtıma bir kala ortaya çıktı

oppo k3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo K3, 23 Mayıs’ta resmiyet kazanacak. Tanıtıma doğru geri sayımda sona yaklaşılmışken Twitter’da paylaşılan fotoğraflar, akıllı telefonun tasarımı konusunda somut fikirler edinmeyi sağlıyor. Buna ek olarak, Oppo’nun resmi Weibo sayfasında da telefonun bazı teknik özelliklerini görmek mümkün oluyor.

Oppo K3’ün arka panel tasarımı, akıllara kısa süre önce tanıtılan Oppo Reno‘yu getiriyor. Açılır ön kamera mekanizmasında ise Oppo tercihini daha geleneksel bir yaklaşımdan yana kullanmış gibi görünüyor. K3’ün ön kamera mekanizması akıllara Realme X‘in ön kamera sistemini getiriyor. Oppo’nun Weibo sayfasında yer alan bilgiye göre, K3’e enerjisini 3765 mAh kapasiteli pili veriyor ve bu pil VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisinin varlığı sayesinde kısa süre içinde doldurulabiliyor.

Sızan Oppo K3 fotoğrafları, daha önce bilinen bazı noktaları da doğruluyor. Daima Açık Ekran desteğine sahip OLED ekran paneli ve mavi ile menekşe renginin karışımı gibi görünen arka panel, fotoğraflarda görülüyor. Ana kameranın f/1.7 diyafram genişliğine sahip olduğu söylense de, görüntü sensörüyle ilgili detaylar belirsizliğini koruyor. Color OS 6 kullanıcı arayüzü de fotoğraflarda göze çarpan bir diğer unsur oluyor.

Telefonun parmak izi tarayıcısı da 6.5 inç büyüklüğündeki ekranın altında yer alıyor. Kalbinde Qualcomm Snapdragon 710 işlemci bulunan telefonun 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip bir versiyonunun bulunduğu belirtiliyor. Akıllı telefonun Çin’de 1799 yuandan (1586 TL) başlayan fiyatlarla satılacağı söyleniyor.

Oppo K3 ile ilgili tüm detayları öğrenmek için telefonun resmi tanıtımına kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER