Teknoloji

Oppo K11’in tanıtım tarihi belli oldu

oppo k11

Oppo K11 hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artmıştı. Akıllı telefonun tanıtım tarihi de belli oldu. K11, 25 Temmuz’da Çin’de gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği Türkiye saatiyle 09.30’da başlayacak. Şirket, Qualcomm Snapdragon 695 işlemci ve 108 megapiksel çözünürlüklü K11x modelini de geçtiğimiz mayıs ayında tanıtmıştı.

Oppo tarafından paylaşılan görseller, K11 hakkında bazı ipuçları edinmeyi de mümkün kılıyor. K11’in arka panelinin çift tonlu tasarımı, üçlü kamera sistemi ve optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 megapiksel çözünürlüklü ana kamerası şirketin paylaştığı görsellerde fark ediliyor.

K11’in teknik özellikleri konusunda henüz Oppo’dan detaylı bir paylaşım gelmiş değil. Ancak K11’in de Nord CE 3 modelinin Çin versiyonu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu iki telefonun birbirinden şarj hızlarıyla ayrılacağı söyleniyor. Nord CE 3’te 80W olan şarj hızının K11’de 100W’a çıkacağı belirtiliyor.

Oppo K11 için başka paylaşımlar gelebilir

Oppo K11, yukarıda da belirttiğimiz gibi 25 Temmuz’da resmiyet kazanacak. Bu tarihten önce telefon hakkında başka paylaşımların gelmesi de sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER