Teknoloji

Oppo Find X7 ve X7 Pro’nun şarj hızına doğrulama geldi

Oppo Find X6 Pro

Oppo Find X7 serisinin yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Bekleyiş sürerken serinin üyeleri de kayıtlarda boy göstermeye başlamış durumda. Çin’in 3C sertifika kurulunun veri tabanına giren Find X7 ve X7 Pro’nun 100W şarj desteğine sahip olacağı şimdiden doğrulandı.

Find X7 Pro’da şarj hızı tarafında bir değişiklik söz konusu değil. Bu telefonun selefi Find X6 Pro da 100W şarj desteğine sahip. Find X7 cephesinde ise bir artış var. Find X6’da 80W olan şarj hızı, yeni modelde 100W’a çıkıyor. Kısacası Find X7 modellerinde şarj hızları eşitleniyor.

PHY110 ve PHZ110 model numaralarıyla kayıtlara giren her iki telefon da Oppo’nun 2023 itibarıyla portföyüne eklediği VCBAJACH model numaralı şarj adaptörüyle birlikte çalışacak. Bu adaptörün tüm SuperVOCC şarj hızlarını desteklediğini belirtmekte fayda var.

oppo find x7

Kablosuz şarj desteği konusunda 3C’nin kayıtları bir şey söylemiyor. Oppo daha önceleri Find X ailesinin Pro modellerinde kablosuz şarj özelliğine yer vermişti. Dolayısıyla Find X7 Pro’nun da kablosuz şarj özelliğiyle gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Oppo Find X7 ve X7 Pro farklı işlemcilerle gelecek

Oppo Find X7’nin MediaTek Dimensity 9300 işlemciye sahip olması bekleniyor. Daha önce ortaya çıkan bir AnTuTu kaydında da telefon Find X7 ile boy göstermişti. Pro versiyonun ise Snapdragon 8 Gen 3 ile resmiyet kazanma ihtimali daha yüksek görünüyor. İki telefonun da Hasselblad ile birlikte hazırlanan kameralara sahip olmasına kesin gözüyle bakılırken, Pro versiyonda ana kamera görevini yeni Sony LYT-900 sensörün üstleneceği söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER