Teknoloji

Oppo Find X7 serisinde uydu üzerinden iletişim desteği sunacak

Oppo Find X6 Pro

Oppo Find X7 serisi yakında kullanıcıların karşısına çıkacak. Seriyle ilgili bilgiler ise hem resmi paylaşımlar hem de sızıntılar aracılığıyla şimdiden etrafta dolaşıyor. Bu paylaşımların en yenisi, Find X7 serisinde uydu üzerinden iletişim desteği olduğunu gösteriyor.

Oppo’nun bu özellik için BeiDou’nun uydu mesajlaşma servisinden yararlanması bekleniyor. Huawei de Mate 60 serisinde bu servisten yararlanıyor. Dolayısıyla Find X7 serisi dünya genelinde satışa sunulsa bile bu özelliğin kapsama alanının Çin’le sınırlı kalması muhtemel görünüyor.

Vivo X100 serisinde de uydu iletişimi desteğinin bulunması bekleniyor. Buna ek olarak, Samsung’un da ocak ayıda tanıtacağı Galaxy S24 serisinde de uydu iletişimi özelliklerine yer verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

oppo find x7

Oppo Find X7 serisi hangi özelliklerle gelecek?

Oppo Find X7 serisinin kamera sisteminin yine Hasselblad ile birlikte geliştirildiği biliniyor. MediaTek Dimensity 9300 işlemci de serinin üyelerinde bulunması beklenen bileşenler arasında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde Find X7 serisi hakkında yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER