Teknoloji

Oppo Find X7 için tasarımı gösteren bir sızıntı daha geldi

oppo find x7

Oppo Find X7 serisinde kullanıcıların karşısına üç telefonun çıkması bekleniyor. Bu telefonlar Find X7, Find X7 Pro ve Find X7 Ultra olarak sıralanıyor. Daha önce internete sızan görseller sekizgen arka kamera modülünü göstermiş, bu modelin önce Pro daha sonra da Ultra olduğu iddia edilmişti. Yeni bir sızıntı, standart Find X7 modelinin kamerasına daha yakından bakmayı sağlıyor.

Bu sızıntıdaki görsele bakıldığında Find X7’nin yuvarlak bir arka kamera tasarımına sahip olduğu görülüyor. Find X7’nin yuvarlak arka kamera modülünde yine dört sensör bulunuyor. Sensörün üstündeki H harfi ise Oppo’nun kamera için iş birliği yaptığı Hasselblad markasını temsil ediyor.

Find X7’de de ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü Sony LYT-808 sensörün üstleneceği söyleniyor. 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 64 megapiksel OmniVision OV64B periskop telefoto kamera da sistemin parçaları arasında yer alıyor. Yenileme hızı 120 Hz olan kavisli ekran da telefonun öne çıkan bir diğer özelliği olacak gibi görünüyor.

Oppo Find X7 Dimensity 9300 işlemciyle gelecek

Oppo Find X7’nin kalbinde MediaTek’in Dimensity 9300 işlemcisi yer alacak. Bu işlemciye 16 GB LPDDR5x RAM eşlik edecek. Depolama alanında ise maksimum kapasite 1 TB UFS 4.0 olacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W şarj destekli 5000 mAh pil verecek.

İLGİLİ HABERLER