Teknoloji

Oppo Find X6 Pro ile çekilen fotoğraflar paylaşıldı

oppo find x6 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find X6 Pro bu hafta içinde resmiyet kazanacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, akıllı telefonun kamerasıyla çekilmiş örnek fotoğraflar paylaşıldı. Bu fotoğrafları paylaşan Oppo, akıllı telefonun kamerası için Hasselblad ile iş birliği yaptığını doğrularken; bazı bilgiler de verdi.

Paylaşılan üç fotoğraf da yüksek detay seviyesi ve netlikleriyle dikkat çekiyor. Buna ek olarak, görsellerin açıklamalarında kameralar konusunda bazı detaylar öğrenilebiliyor. Örneğin, ana kamerada diyafram genişliği f/1.8 olan 23 mm lens kullanıldığı görülüyor.

Kartal fotoğrafında odak mesafesinin 144 mm olduğu bilgisi yer alıyor. Ancak bunun dijital zumu da kapsıyor olabileceğini belirtmek gerekiyor. Telefoto lensin f/2.6 diyafram genişliği de bu paylaşımla doğrulanıyor.

Üçüncü karenin ise uzun optik zumla çekildiği görülüyor. Burada diyafram genişliği f/4.5 olarak gösterilse de, telefoto lensin diyafram genişliğinin f/2.6 olması nedeniyle gösterilen bilginin yanlış olduğu söylenebilir.

Oppo Find X6 Pro Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

Oppo Find X6’nın Dimensity 9200 işlemciye sahip olması ve 50 megapiksel çözünürlüklü üç arka kamera taşıması bekleniyor. Üç kamerada da Sony IMX890 sensörün bulunacağı belirtiliyor. Find X6 Pro’nun ise Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve Sony IMX989 sensörlü ana kamerayla gelmesi bekleniyor.

Oppo Find X6 Pro’nun Çin dışında piyasaya çıkmayabileceği söyleniyor. Ancak henüz bu konuda resmi bir bilgi verilmediğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER