Teknoloji

Oppo Find X5 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

oppo find x5

Oppo Find X5 serisinin tanıtım etkinliği için davetiye dağıtımına başladı. Sanal ortamda yayınlanacak olan etkinlik 24 Şubat’ta gerçekleştirilecek ve Türkiye saatiyle 14:00’da başlayacak. Etkinliği Oppo’nun internet sitesinde izlemek mümkün olacak.

Etkinliğinin yıldızının Find X5 Pro olacağını tahmin etmek pek zor değil. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunacağı şimdiden biliniyor. Hasselblad ile birlikte geliştirilen kameralarla gelecek olan telefonda MariSilicon NPU isimli özel bir 6 nm işlemciyle görüntü işlemeye dayalı görevleri yönetecek.

Sızıntılarda görülen parlak arka panelde aslında çok dayanıklı gerçek seramik kullanılıyor. Oppo’dan verilen bilgiye göre, özel doku sayesinde parlak arka panel parmak izini göstermiyor. Şirketin resmi duyurusunda siyah ve beyaz olmak üzere iki renk görülse de, farklı renk seçeneklerinin sunulması da sürpriz olmayacaktır.

Standart Oppo Find X5’le ilgili detaylar ise pek netleşmiş değil. Ancak sızıntılara göre telefon MediaTek’in Dimensity 9000’in işlemcisiyle gelecek. 80W kablolu ve 50W kablosuz şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Oppo Find X5 Lite modelinin bu iki modelle birlikte tanıtılması muhtemel görünüyor. Ancak bu modelin Reno 7 ile aynı özelliklere sahip olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER