Teknoloji

Oppo Find X5 Pro fotoğrafları parlak arka paneli gösteriyor

oppo find x5 pro

Oppo Find X5 Pro hakkındaki sızıntılar bir süredir artmış durumda. Bu sızıntıların en yenisinde telefonun arka panelini gösteren iki canlı fotoğraf yer alıyor. Fotoğraflarda telefonun siyah ve mavi renk seçenekleri görülüyor.

Find X5 Pro’nun parlak arka panelinin yansıtıcı etkisi fotoğraflarda hemen fark ediliyor. Arka kamera adasının göze oldukça ilginç gelen hareketli tasarımı da fotoğraflarda dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

Fotoğrafların paylaşıldığı sızıntı, telefonun teknik özellikleri konusunda yeni bir şey söylemiyor. Ancak geçmiş sızıntılar sayesinde Find X5 Pro’ya dair bazı detaylar ortaya çıkmıştı.

Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. MariSilicon X nöral işlemci birimi de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Snapdragon 8 Gen 1’e 12 GB RAM ve 3 GB sanal RAM’in eşlik edeceği telefonun dahili depolama alanının ise 256 GB olacağı söyleniyor. Find X5 Pro’nun kutusundan ColorOS 12.1 kullanıcı arayüzüyle çıkması bekleniyor.

Oppo Find X5 Pro, çok büyük ihtimalle şubat ayının sonlarında gözler önüne çıkacak. Find X5 ve Find X5 Lite modelleri de Pro versiyona eşlik edecek. Standart Find X5, MediaTek Dimensity 9000 ile kullanıcıların karşısına çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER