Teknoloji

Oppo Find X3 serisi için fiyat listesi ortaya çıktı

oppo find x3 fiyat listesi

Merakla beklenen Oppo Find X3, varlığı uzun süredir bilinen telefonlardan biri. Telefonun sunacağı özelliklere dair detaylar hakkında daha önceden bilgi verilmişti. Ancak Find X3 serisi için yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan son sızıntı ise Oppo Find X3 serisinin fiyat listesine dair detaylar içeriyor.

Yeni Find X3 serisi modellerini tanıtmaya hazırlanan Oppo, üç yeni modelle birlikte sevenlerinin karşısına çıkacak. Lansmanı 11 Mart’ta yapılacak olan Oppo Find X3 serisi modelleri, Nisan ayının ortalarında raflardaki yerini alacak. Bugüne kadar seriyle alakalı çeşitli sızıntılar gündeme gelmişti. Ancak fiyat konusu belirsizliğini koruyordu. Ortaya çıkan son sızıntıyla bu belirsizliğin ortadan kalktığını söyleyebiliriz.

Oppo Find X3 serisi fiyatları ne kadar olacak?

91Mobiles tarafından ortaya çıkarılan listeye göre, Find X3 serisinin en uygun fiyatlı modeli Find X3 Lite olacak. Zira Find X3 Lite için 400 ila 500 Euro arasında bir fiyatlandırmadan söz ediliyor. Mavi ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip Lite modeli, 8GB RAM ve 128GB depolama alanıyla beraber geliyor.

Serinin diğer üyesi Neo için ise 700-800 Euro arasında bir fiyatlandırmadan bahsediliyor. Neo modelinin 12GB RAM ve 256GB hafıza ile geleceğini belirtmiş olalım. Bununla birlikte Neo modeli, siyah ve gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle piyasaya sunulacak.

Serinin ağır abisi Find X3 Pro ise dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Beyaz, siyah, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelecek olan model, 1000 ila 1200 Euro arasında bir fiyatlandırmaya sahip olacak. Ayrıca cihazın 12GB RAM ve 256GB depolama seçeneğine sahip olacağı da gelen ek bilgiler arasında.

Listede iki farklı model daha bulunuyor

Bu arada sızdırılan listede Oppo Find X3 serisi dışında iki farklı modele dair detaylar da bulunuyor. Oppo Find serisine oranla daha uygun bir fiyat skalasında sunulacak olan modeller, A94 ve A54 adıyla listedeki yerini almış durumda. Yine sızdırılan bilgiye göre Oppo’nun 200-300 Euro arasında fiyatlanacak A54 modeli, siyah ve mor renk seçenekleriyle  birlikte gelecek.

Uygun fiyatlı olan diğer model A94 ise 300 ila 400 Euro arasında bir fiyat etiketine sahip olacak. Renk seçenekleri bakımından da diğer modelden ayrılan A94, siyah ve mavi olmak üzere iki farklı renk seçeniyle birlikte sunulacak. 11 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek lansmanın da yaklaşmasıyla beraber, Oppo Find X3 serisi için çeşitli sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oppo’nun ülkemizde nasıl bir fiyatlandırma politikası uygulayacağı ise merakla bekleniyor.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER