Teknoloji

Oppo Find X3 Pro için hazırlanan tanıtım filmleri ortaya çıktı

oppo find x3 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find X3 Pro yakında resmiyet kazanacak. Akıllı telefon 11 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Find X3 Pro’yla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor.

Oppo’dan yapılan resmi paylaşıma göre, Find X3 Pro’da 10-bit renk motoru bulunacak. Standart Find X3’te de bu motorun kullanılması muhtemel olsa da, henüz bu doğrultuda bir açıklama gelmiş değil.

10-bit desteği, Find X3 Pro’yu Android ekosisteminde özel bir yere koyacak. 10-bit desteği sayesinde Find X3 Pro’nun ekranı DCI-P3 renk gamındaki renkleri daha pürüzsüz ve düzgün biçimde gösterebilecek ve yeniden üretebilecek.

Buna ek olarak, Find X3 Pro için hazırlanan iki tanıtım videosu, ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Bu videolarda telefonu net biçimde görmek ve bazı kilit özelliklerini öğrenmek mümkün oluyor.

Oppo Find X3 Pro kutusundan çıkacakları gösteren bir fotoğraf da internette dolaşıyor. Bu fotoğrafa göre, telefonun kutusunda cihazın yanı sıra kılıf, şarj adaptörü ve kulaklık bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER