Teknoloji

Oppo Find X3 Pro için bir ekran sızıntısı daha

oppo find x3 pro x4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find X3 Pro, Samsung tarafından üretilen bir AMOLED ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak. LPTO arka panele sahip bu ekranın yenilenme hızının 5 ila 120 Hz arasında değişeceği görülüyor.

Ünlü duyumcu Ice Universe’ün paylaşımına göre; E4 olarak da anılan bu panel, 10-bit renk desteği sunacak. Find X3 Pro, Samsung markası taşımayan ilk LPTO panelli cihazlardan biri olacak. Bu unvanı taşıyan ilk cihaz ise bugün tanıtılacak OnePlus 9 Pro olacak gibi görünüyor.

Oppo Find X3 Pro’da 6.78 inç AMOLED ekranın 1440p çözünürlüğe sahip olması bekleniyor. OnePlus 9 Pro’nun ekranının da bu özellikleri taşıyacağı söyleniyor. Daha önceki sızıntılarda yenileme hızının 10 ila 120 Hz arasında değişeceği belirtilse de, son sızıntı çok az daha farklı bir durumu işaret ediyor.

Oppo Find X3 Pro, 50 megapiksel çözünürlüklü iki arka kamerayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bunlardan Sony IMX766 sensör taşıyanın ana kamera üstlenmesi ve diğerinin de ultra geniş açılı kamera olarak işlemesi bekleniyor. 4500 mAh pil, 65W SuperVOOC 2.0, ColorOS 11 ve Android 11 de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER