Teknoloji

Oppo Find X3 Neo sızıntısı tanıdık tasarımı gösteriyor

oppo find x3 neo
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find X3 Pro ile birlikte Find X3 Neo ve Lite’ın da tanıtılması bekleniyor. Find X3 Neo ve Lite ise Reno 5 serisiyle yakın bir ilişki içinde olacak gibi görünüyor. Find X3 Lite’ın Reno 5 Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olacağı kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Benzer bir ilişkinin Find X3 Neo ve Reno 5 Pro Plus arasında olacağını da sızan yeni fotoğraflar gösteriyor.

Find X3 Neo’ya ait olduğu söylenen fotoğraflar, Hollanda’da yayın yapan bir internet sitesi tarafından paylaşıldı. Fotoğraflarda Find X3 Neo’nun varsayılan duvar kağıdı dışında Reno 5 Pro Plus ile aynı olduğu görülüyor.

Dörtlü arka kamera sisteminde kare lensin arkasına yerleştirilen ve optik zum yapabilen telefoto kameranın varlığı göze çarpıyor. Dikdörtgen kamera adasındaki flaşlar ve AI Quad Camera yazısı da fotoğraflarda fark ediliyor.

Bu benzerlik ön panelde de varlığını koruyor. Kenarlara doğru kavislenen ekranın üzerinde tek bir kamera deliği bulunuyor. Güç butonunun görülebilir olması da, parmak izi tarayıcısının ekranın içine yerleştirildiği anlamına geliyor. Bu durum ekranda OLED panelin tercih edildiğini de gösteriyor.

Oppo Find X3 Neo tanıtımı için oklar mart ayını işaret ediyor. Bu da telefonun iki ay içinde raflardaki yerini alabileceği anlamına geliyor.

İLGİLİ HABERLER