Teknoloji

Oppo ve Lamborghini işbirliği Find X2 Pro’da da devam ediyor

oppo find x2 pro lamborghini edition
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çinli akıllı telefon üreticileri, lüks spor otomobil üreticileriyle işbirliği yapmayı seviyor. OnePlus ve McLaren arasında gördüğümüz işbirliğinin bir benzeri de Oppo ve Lamborghini arasında mevcut. 2018’de çıkardığı Find X için özel bir Lamborghini Edition çıkaran Oppo, aynı işlemi yeni tanıttığı Find X2 Pro için de uyguladı.

Find X2 Pro Lamborghini Edition’ın özel arka paneli, Lamborghini’nin Aventador SVJ Roadster modelinden ilhamla hazırlandı. Otomobilin kabininde kullanılan karbon fiber malzeme, telefonun da arka panelini kaplıyor. Söz konusu otomobilden sadece 800 adet üretildiğini belirtmekte fayda var.

Find X’in Lamborghini Edition versiyonu ile standart Find X arasında donanım bakımından bazı farklar mevcuttu. Find X2 Pro’da ise böyle bir durum söz konusu değil. Find X2 Pro’nun 65W süper hızlı şarj, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı gibi özellikleri Lamborghini Edition’da da sunuluyor.

Oppo’nun bu sefer daha havalı bir eşlikçi paketi oluşturduğu söylenebilir. Oppo Find X2 Pro Lamborghini Edition’ın kutusundan SuperVOOC 2.0 şarj cihazı ve USB kablosunun dışında başka aksesuarlar da çıkıyor. Kablosuz kulaklık, özel kılıf ve otomobil içi şarj cihazı da telefonla birlikte sunuluyor. Tüm aksesuarların üzerinde Lamborghini logosu bulunuyor.

oppo find x2 pro lamborghini edition

Oppo Find X2 Pro Lamborghini Edition için, tahmin edilebileceği üzere, oldukça yüksek bir meblağ ödemek gerekiyor. Telefonun Çin’deki fiyat etiketinde 13 bin yuan (11 bin 424 TL) yazıyor.

İLGİLİ HABERLER