Teknoloji

Oppo Find X2 Lite tanıtıldı: 6.4 inç ekran, Snapdragon 765G

oppo find x2 lite
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Reno 3 Youth, kısa süre önce farklı bir isimle kayıtlarda görülmüştü. Bu sızıntının ardından oluşan beklenti nihayet gerçeğe dönüştü ve Oppo Find X2 Lite resmiyet kazandı. İlk olarak Portekiz’de satışa sunulacak olan telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemci bulunuyor. Bu işlemci, 5G desteğini de beraberinde getiriyor.

Find X2 Lite’ta Snapdragon 765’e 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefonun 6.4 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı ise Full HD+ çözünürlüğe sahip. Bu ekran, parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapıyor. Ekranın üstündeki damla şeklindeki çentikte ise 32 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor.

Oppo Find X2 Lite’ın arkasında ise dörtlü bir kamera sistemi mevcut. Burada ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 8 megapiksel çözünürlüklü ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel monokrom sensör ve 2 megapiksel “retro portre tarzı” lens sistemi tamamlıyor.

Oppo Find X2 Lite 4025 mAh pille geliyor

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4025 mAh kapasiteli pili sağlıyor. VOCC 4.0 standardıyla desteklenen bu pil, 30W şarj hızına ulaşabiliyor. Find X2 Lite kutusundan Android 10 üstüne kurulu ColorOS 7 kullanıcı arayüzüyle çıkıyor.

Oppo Find X2 Lite için Ay Işığı Siyahı ve İnci Beyazı olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Telefonun Portekiz’deki satış fiyatının 499 avro olarak belirlendiği görülüyor. Find X2 Lite için henüz ön sipariş dönemi başlamış değil. Telefonun ne zaman satışa sunulacağı da belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER