Teknoloji

Oppo Find X2 için yeni ipuçları gelmeye devam ediyor

oppo find x2

Oppo, Find X2 adını taşıyan yeni amiral gemisini 22 Şubat’ta Barselona’da tanıtmayı planlıyordu. Ancak MWC 2020’nin koronavirüs tehdidi nedeniyle iptal edilmesinin ardından Çinli üretici de planlarını değiştirmek zorunda kalmıştı.

Oppo’nun Find X2’yi 6 Mart’ta tanıtacağı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Çevrimiçi ortamda gerçekleşecek tanıtım etkinliği, Türkiye saatiyle 12:30’da başlayacak. Etkinlikte Find X2 ile birlikte Oppo’nun ilk akıllı saatinin de tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Oppo’nun başkan yardımcısı Brian Shen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla Find X2 için heyecanı artırmaya devam ediyor. Shen’in paylaştığı son görselde Find X2’nin üzerinde “120Hz+3K” ifadesi yer alıyor. 120Hz’ın Oppo Find X2’nin ekranının yenilenme oranını temsil ettiğini anlamak çok zor değil. 3K’nın ise ekranın uzun tarafındaki 3000 pikseli mi, yoksa başka bir şeyi mi temsil ettiğini öğrenmek içinse 6 Mart’ı beklemek gerekiyor.

Orijinal Oppo Find X, 2018’de tanıtılmıştı. Akıllı telefon, ön kameraya ev sahipliği yapan motorize mekanizmasıyla dikkat çekmişti. Çinli üretici, 2019’da ise Find serisine hiç dokunmamış ve odak noktasını Reno ailesine kaydırmıştı. Oppo’nun Reno ailesinde üst sınıfta ve orta segmentte konumlanan farklı modeller bulunuyor.

Oppo Find X2 ile yapılan resmi paylaşımların 6 Mart’a kadar devam etmesi sürpriz olmayacaktır. Bu paylaşımlar sayesinde telefona dair yeni detayların da tanıtım öncesinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER