Teknoloji

Oppo’dan Find X2’nin çıkış tarihi hakkında ilk açıklama geldi

oppo find x x2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find X, geçtiğimiz haziran ayında tanıtılmıştı. Akıllı telefon; Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, çentiksiz ekran ve kızaklı mekanizmaya yerleştirilmiş üç kamera gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Çinli akıllı telefon üreticisi, Find X’in takipçisi için de fazla zaman kaybetmeyecek. Oppo Find X2, 2020’nin birinci çeyreğinde resmen gözler önüne çıkacak.

Oppo Find X2’nin kalbinde, duyurusu kısa süre önce yapılan Qualcomm Snapdragon 865 işlemci bulunacak. Oppo’dan verilen bilgiye göre, ekran kalitesi telefondaki en önemli odak noktaları arasında yer alıyor. Find X2’nin ekranının selefine kıyasla daha yüksek çözünürlüğe, daha yüksek yenileme oranına, daha canlı renklere ve daha geniş bir dinamik aralığa sahip olacağı belirtiliyor.

Oppo’nun Find X2 ile ilgili açıkladığı bir diğer detay ise telefonun kamera teknolojisiyle ilgili. Akıllı telefonda Sony’nin çok yönlü faz algılamalı otomatik odaklama teknolojisini taşıyan bir kameranın bulunacağı belirtiliyor. Söz konusu teknoloji, dikey ve yatay detaylarla çalışıyor.

Oppo Find X2 hakkında bilinenler şimdilik sınırlı

Oppo’nun Find X2’yle ilgili açıklamaları şimdilik bunlarla sınırlı. Ancak şirketin açıklaması, Find X ve Reno serilerinin birlikte yaşayacağını göstermesi açısından önem taşıyor.

Oppo’nun yol haritasında şu an için öncelik Reno 3 serisinde. Çinli üretici, 26 Aralık’ta hem Reno 3‘ü hem de yeni kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkaracak. Takvimlerin 2020’yi göstermesiyle birlikte Oppo’nun Find X2’ye dair yeni detaylar paylaşması şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER