Teknoloji

Oppo Find X’in Lamborghini versiyonu da var

oppo find x lamborghini

oppo find x lamborghiniOppo, açılır kamera sistemli akıllı telefonu Find X’in bir de özel versiyonunu çıkardı. Oppo Find X Lamborghini Edition, lüks İtalyan otomobil markasıyla yapılan iş birliği sonucunda tüketicilerle buluşacak. Tabii ki, normal versiyona göre hatırı sayılır farka sahip bir bedelle, 1699 avro karşılığında sunulacak.

Find X’in bu özel versiyonunda 3400 mAh kapasiteli pilin yüzde 0’dan yüzde 100 doluluğa sadece 35 dakikada ulaşmasını sağlayan Super VOOC şarj teknolojisi bulunuyor. Bunun dışında normal Find X’e göre ne gibi farklılıklar içerdiği belirtilmiyor. Öte yandan Lamborghini versiyonunun arkasında otomobil markasının logosunun işlendiği karbon fiber doku kullanılmış.

Oppo’nun yeni iş ortaklığı Huawei’nin Porsche ile giriştiği ve amiral gemisi Mate 10’un özel versiyonu Porsche Design Mate RS’i çıkarmasından birkaç ay sonra geldi. O telefonda 512 GB dahili hafıza bulunuyordu. Her iki iş ortaklığı da Çinli şirketlerin sadece ucuz telefon üretmeyi amaçlamadıklarını, lüks zevklere ilgi duyan kitleyi de hedeflediklerini gösteriyor.

Oppo Find X ağustos ayında satışa sunulacak. Ancak Lamborghini versiyonunun ne zaman satışa sunulacağı bilinmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER