Teknoloji

Oppo Find X için 10 GB RAM seçeneği yolda

oppo find x2

Akıllı telefonların Çin’de piyasaya sürülmesi için öncelikli olarak düzenleyici kurum TENAA tarafından onaylanması gerekiyor. Bu sayede pek çok akıllı telefon hakkındaki detayları resmiyet kazanmadan önce görmek mümkün oluyor. 10 GB RAM kapasitesine sahip Oppo Find X, varlığı TENAA sayesinde görülen telefonların arasına katıldı.

10 GB RAM kapasitesine sahip Find X’in varlığını gösteren ilk isim, ünlü duyumcu Ice Universe oldu. Ice Universe tarafından yapılan paylaşımın ardından GizmoChina sitesinde yeni versiyonun varlığı haberleştirildi. Yeni Find X’in diğer bileşenleri konusunda ortada somut bilgiler olmasa da, mevcut versiyonla arada farkların olması beklenmiyor.

TENAA belgelerine göre, Oppo Find X’te 10 GB RAM’e 256 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Söz konusu ikilinin yüksek performans arayanları tatmin edeceğini söylemek yanlış bir önerme olmayacaktır.

İddialara göre, Oppo Find X 10 GB RAM kapasitesi sunan tek telefon olma özelliğini fazla uzun süre koruyamayabilir. Bir diğer Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun da 10 GB RAM’e sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Ancak Vivo’nun telefonu konusunda henüz ortada somut bir işaret bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER