Teknoloji

Oppo Find N5 Flip’i çıkarmaktan vazgeçmiş olabilir

oppo find n3 flip Oppo find n5 flip

Geçtiğimiz ayın ortalarında çıkan bir haberde Oppo’nun katlanabilir telefon pazarından ayrılacağı iddiası gündeme gelmişti. Şirket bu iddiayı reddetse de, yeni bir haber Oppo Find N5 Flip özelinde bunun yaşanabileceğinin işaretini veriyor.

Find N5 Flip, geçtiğimiz yıl çıkan Find N3 Flip’in takipçisi olacaktı. Ancak şirketin bu projeyi rafa kaldırdığı söyleniyor. Bunun için bir gerekçe gösterilmese de, Oppo’nun şimdiye kadar çıkardığı Flip telefonların satışlarının seriyi devam ettirmek için yeterli olmadığı düşünülüyor. Yine de, katlanabilir telefon pazarının gelişimini düşününce bunun sürpriz bir hamle olacağı söylenebilir.

Find N5 içinse bir iptal söz konusu olmayacak gibi görünüyor. Bu telefonun OnePlus Open 2 adıyla dünyaya açılması muhtemel görünüyor. Oppo Find N3 modeli de dünyaya OnePlus Open adıyla açılmıştı.

Oppo Find N5 Flip sahneyi Xiaomi Mix Flip’e bırakabilir

Xiaomi’nin de Mix Fold 4 modelini küresel ölçekte satışa sunacağı söyleniyor. Böylelikle şirket kendi adına bir ilke imza atmış olacak. Xiaomi’nin Mix Flip adıyla anılan istiridye kabuğu formatındaki ilk katlanabilir telefonunu da bu yıl içinde duyurması bekleniyor. Bu telefonun Çin dışında satışa sunulmasına ise pek fazla ihtimal verilmiyor.

Find N5 Flip hakkındaki söylentilerin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini görmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER