Teknoloji

Oppo’nun yeni katlanabilir telefonu Find N3’ün tasarımı ve özellikleri ortaya çıktı

oppo find n3

Katlanabilir ekranlı Oppo Find N3’e ait olduğu belirtilen bir fotoğraf, ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından Weibo’da paylaşıldı. Yakında gözler önüne çıkması beklenen Find N3’ün OnePlus Open‘ın Çin’de satılacak versiyonu olmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

Paylaşılan görsel, Find N3’ün şık çerçevesini ve tasarımının bir kısmını gösteriyor. Görselde telefonun üst kenarının gösterildiğini USB-C girişinin olmamasından anlıyoruz. Sağ kenarda bir ses kısma düğmesinin olduğunu gösteren ipucu da görselde fark edilebiliyor.

Digital Chat Station, telefonun bazı özelliklerini de paylaştı. Ekran tarafında kullanıcıları 7.82 inç büyüklüğünde 2440 x 2268 piksel çözünürlüklü 120 Hz katlanabilir iç OLED ekran ve 6.31 inç büyüklüğünde 2484 x 1116 piksel çözünürlüklü 120 Hz OLED ekran bekliyor.

Oppo Find N3 Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 16 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı içinse tek seçenek 1 TB. 32 ve 20 megapiksel çözünürlüklü iki ön kameraya sahip telefonda 48 megapiksel ana kamera, 48 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 64 megapiksel 3x telefoto kameranın bulunacağı belirtiliyor.

Oppo Find N3 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 100W şarj destekli 4805 mAh pilden alacak. Telefonda kablosuz şarj desteğinin olacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER