Teknoloji

Oppo’nun yeni katlanabilir telefonu Find N3 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu

oppo find n3 flip

Katlanabilir ekranlı Oppo Find N3 Flip’in tanıtım tarihi için beklenen açıklama sonunda geldi. Oppo’dan verilen bilgiye göre, akıllı telefon 29 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak. İstiridye kabuğu formatındaki katlanabilir telefon, selefi gibi dikey bir kapak ekranıyla gelecek. Bu ekranın yanındaki büyük ve yuvarlak modüle ise üç kamera sensörü yerleştirilecek.

Üç kameranın Oppo’nun Flip modelleri için bir ilk olduğunu belirtmekte fayda var. Kamera modülündeki Hasselblad logosu, kullanıcıları gelişmiş kamera özelliklerinin beklediğini gösteriyor.

Etkinlikte gözler önüne çıkacak tek ürün Oppo Find N3 Flip olmayacak. Oppo’nun yeni akıllı saati Oppo Watch 4 Pro da Find N3 Flip ile birlikte sahneye çıkacak. Hafif kavisli bir ekrana sahip saatin iki renk seçeneğiyle geleceği de Oppo tarafından yapılan paylaşımda görülüyor.

Oppo Find N3 Flip tasarımıyla ön plana çıkacak

Oppo tarafından yapılan paylaşımlardan birinde Find N3 Flip, Çin’in ünlü model ve oyuncularından Shu Qi’nin elinde görülüyor. Find N3 Flip’in özellikleri konusunda bilgi verilmese de, istiridye kabuğu formatındaki akıllı telefonlarda iş ve eğlenceden ziyade şık tasarım ön plana çıkıyor. Güç butonunun parmak izi tarayıcısına yerleştirildiği de Oppo’nun paylaştığı görsellerde fark edilenler arasında yer alıyor.

Oppo Find N3 Flip ile birlikte tanıtılacak Watch 4 Pro’da ise dönen kurma kolunun hemen altında dikdörtgen bir tuş bulunuyor. Bu tuş görüntüsü itibarıyla saatin genel tasarımından pek uzaklaşmıyor. Gri ve siyah renk seçenekleri olan saat, en az iki kayış seçeneğiyle kullanıcıların karşısına gelecek. Bunlardan biri deri, diğeri ise kauçuk ve floroelastomer karışımı olacak. Oppo’nun tanıtımdan önce iki ürünle ilgili olarak yeni bilgiler paylaşması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER