Teknoloji

Oppo Find N2 Snapdragon 8 Plus Gen 1 ile gelecek

oppo find n2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oppo Find N2 katlanabilir telefonun yıl sona ermeden tanıtılması bekleniyor. Geri sayım devam ederken, telefonla ilgili sızıntılara da yenileri ekleniyor. Bu sızıntılar telefonun özelliklerine ışık tutuyor.

Oppo’nun Find N2 ile birlikte Flip adıyla anılan istiridye kabuğu tasarımına sahip bir katlanabilir telefonu daha duyurması bekleniyor. Çinli üreticiden Find N2 için henüz resmi bir açıklama gelmiş değil. Dolayısıyla telefonun özelliklerine dair somut bir bilgi de paylaşılmadı. Ancak ünlü duyumcu Digital Chat Station, telefona dair bazı dikkat çekici bilgiler verdi.

Ünlü duyumcunun Weibo paylaşımına göre, Oppo Find N2’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunacak. Find N’de Snapdragon 888 işlemci bulunduğu için burada ciddi bir sıçrama olduğu söylenebilir. 7.1 inç 120 Hz LTPO AMOLED katlanabilir ekran da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonun arka panelinde suni deri kaplama bir tasarımın tercih edilmesi bekleniyor. Yazılım tarafında ise Android 13’ü ColorOS 13 kullanıcı arayüzünü tamamlayacağı söyleniyor. Parmak izi tarayıcısının güç butonuna entegre edileceği de verilen bilgiler arasında yer alıyor. Renk seçenekleri ise siyah, beyaz ve yeşil olarak sıralanıyor.

Oppo Find N2 için üretimin başladığı söyleniyor. Dolayısıyla telefonun resmiyet kazanmasının da fazla zaman almayacağı düşünülüyor. Find N2’nin Oppo Flip ile birlikte duyurulması sürpriz olmayacaktır. Bu katlanabilir telefonların Çin dışında piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER