Teknoloji

Oppo Find N2’nin kapak ekranı güncellemeyle yeni özellikler kazanıyor

oppo find n2 flip

Katlanabilir ekranlı Oppo Find N2 Flip için hazırlanan yeni güncelleme dağıtıma çıktı. Oppo’dan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, Find N2 Flip için dört yıl boyunca güncelleme desteği sözünün verildiği bir kez daha hatırlatıldı.

Dağıtıma çıkan güncellemenin odak noktasında sadece Find N2 Flip’in kapak ekranı bulunuyor. Artık Spotify’ın özel widget’ını destekleyen kapak ekranı, belli mesajlaşma uygulamalarında sesli şekilde ileti yazdırmayı da mümkün kılıyor.

Spotify ile birlikte geliştirilen kapak ekranı widget’ı, kullanıcıların katlanabilir ekranı açmadan müziği kontrol etmesine ve çalan şarkıyı kütüphanelerine eklemelerine izin veriyor. Kullanıcılar çalan şarkının kapak fotoğrafını da görebiliyor.

Sesli şekilde mesaj yazdırma özelliği ise WhatsApp, Facebook Messenger, Google Mesajlar, Telegram ve LINE tarafından destekleniyor. Bu özellik mesajlara kapak ekranı üzerinden sesli şekilde yanıt vermeyi sağlıyor.

Güncellemenin Oppo Find N2 Flip kullanıcılarına dağıtımı iki günde tamamlanacak

Güncelleme henüz tüm Oppo Find N2 Flip kullanıcılarıyla buluşmuş değil. Şirketten verilen bilgiye göre, bir-iki gün içinde güncellemenin dağıtımı tamamlanmış olacak.

İLGİLİ HABERLER