Teknoloji

Oppo Find N’in duyurulmayan renk seçenekleri ortaya çıktı

oppo find n ön inceleme

Katlanabilir ekranlı Oppo Find N, geçtiğimiz gün tanıtılmıştı. Kompakt tasarımı, amiral gemisi özellikleri ve boşluksuz ekranıyla dikkat çeken telefon; siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Ancak akıllı telefon için değerlendirilen renk seçeneklerinin bunlardan daha fazla olduğu ortaya çıktı.

Parlak ve yansıtıcı yüzeyli bir mor tonunun yanı sıra daha donuk bir pembe, açık mavi, cam göbeği ve bej gibi renk seçeneklerinin de Oppo tarafından değerlendirmeye alındığı görülüyor.

Oppo’nun gri, bej ve koyu mavi renk seçenekleri için suni deri arka paneller hazırladığı da sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor. Bu duyurulmayan seçeneklerin bazılarında kamera adasının etrafının dokulu görüntüsü de telefona ayrı bir hava katıyor.

Oppo Find X2 modelinde de suni deri kaplı arka panel seçeneği sunmuştu. Ekstra dayanıklılık ve yumuşak bir tutuş hissiyatı veren suni deri kullanıcıların beğenisiyle karşılanmıştı. Find N’de ise bu materyal değerlendirilmiş ancak sonrasında da vazgeçilmişe benziyor.

oppo find nOppo Find N hakkındaki ilk izlenimlerimizi burada bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER